Tietoa minusta

Olen Seppo Mäki, Tamperelainen mielenterveyden- ja hyvinvoinnin ammattilainen. Olen ensimmäiseltä ammatiltani sairaanhoitaja ja työskennellyt psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa hoitotyössä sekä osastonhoitajana lähiesihenkilönä yhteensä lähes kaksikymmentä vuotta.


Työnohjaajana olen toiminut vuodesta 2009 ja erityistason psykoterapeutiksi valmistunut vuonna 2014. Viitekehykseni on ratkaisukeskeisyys, joka tarkoittaa huomion suuntaamista voimavaroihin ja vahvuuksiin sekä näiden lisääntymiseen ihmisen arjessa. Toimin kuitenkin aina asiakkaan lähtökohdista ja hänen tarpeistaan lähtien. Psykoterapian ja hoitosuhteen onnistumisen kannalta merkittävin asia on terapeutin ja asiakkaan välinen suhde. Tämän suhteen luomisessa olen hyvä. Olen kiinnostunut ihmisestä ja siitä miten hän maailman näkee.


Tällä hetkellä työskentelen myös toisen asteen opettajana ammattikoulussa, joten koulumaailma ja sen ilmiöt ovat tuttuja.


Vapaa-ajallani rentoudun lukemalla ja vanhaa taloa remontoimalla (joka ei tosin aina ole rentouttavaa). Musiikki on aina kuulunut vahvasti elämääni ja olen soittanut nuoresta lähtien erilaisissa bändeissä. Harrastan myös kamppailulajeja.


missä on juuri se raja
missä valo varjon kohtaa
voiko siinä viivähtää
voiko seurata sitä linjaa
missä aamu yön saa väistymään
sitä missä on yhtä aikaa
kajastusta ja yönpimeää

- Radiopuhelimet

CV

Sairaanhoitaja amk 2002

Sairaanhoitaja yamk, sosiaali- ja terveysalan johtaminen 2018

Työnohjaaja (STOryn jäsen) 2009

Erityistason psykoterapeutti 2014

Ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys 2021

Lisäksi muita lyhyempiä koulutuksia

Luo kotisivut ilmaiseksi!